søndag 14. september 2008

Hvorfor er helgene alltid så korte? Sikkert "overgartneren" som har bestemt lengden på dem også. Pur F som vanlig.

Har vært ok vær ute i dag også. Men uka som var var så travel at husarbeidet måtte bare hyle så mye det ville. Jeg hadde hverken tid eller krefter. Det måtte taes igjen i dag. Thats life.
Men det var virkelig hyggelig når alt var shinet og blåst. Gikk ut i haven og plukket blomster alt etter hva hjertet begjærte der og da. Så nå er det pynta opp med buketter her og der. Innimellom vaskebøtta,støvsugeren,jiffen og grønnsåpa koste jeg med ei god bok på verandaen.
Der er det virkelig deilig å sitte. Fullstendig avskjermet for innsyn. hehe plantene har vokst seg til. æææ bæææ til nysgjerrige naboer En rykende varm kopp kaffe, "Engler og demoner" av Dan Brown og et lass puter og pledd. Nixen bixen om man trenger å ønske seg mer nei.
Så i dag er det bilder fra verandaen som er temaet.
På siste bildet er det en uro jeg lagde etter jeg var i DK på ferie i sommer. Disse søte små zink hjertene måtte jeg bare ha. Kostet ikke mye, veide lite og tok lite plass i kofferten men rommer mye sjarme. Ubetvilsomt at jeg skulle ha med meg de hjem ja.
De er hengt opp i en bit drivved som jeg fant på en strand på Møn. Jeg brukte sølvtråd til oppheng. Når det blåser litt danser de en fin velkomst opp på verandaen.
Velkommen på veranda kaffe.


3 kommentarer:

Harryford sa...

Litt nærmere, det skulle ikke vært mye heller!!! - så hadde jeg kommet for den kaffen!

Flott og frodig er det på koseverandaen din!

Men du er litt knipen på bildestørrelsen, her må vi ha det kinofrmat!!!!

Fortsatt fin kveld/natt! Klem John

Ps Flott jeg slapp å knote med de utydelige kodebokstavene!!!

lineca sa...

Ja jeg vet disse ble litt små.
Ja de bokstavene var bare herket.
Vet du hadde kommet. Og det hadde vært helt konge. =))

Charlotte sa...

Åååh så utrolig frodig da!! Ultralekkert!