fredag 19. desember 2008

Grøtgryn er ikke mest til pryd.( og familiegjenforening)

Å kjære nånn hvor mye man går glipp av når man halser rundt etter fulle pappesker med ukjent innhold eller flykter fra tombola-pappeske bergene i kjelleren.
Kjære nånn så mye jeg har gått glipp av.
Jeg burde nå ha kommentert minst ti blogger jeg har lest på i dag. Men dertil strekker ikke kreftene mine helt til. Jeg hang meg dog helt opp i min svirebrors dagbok.
John John John.. Mest til pryd sier du. Aldri, never!! Aldri har jeg møtt en mann som deg som tar så mye ansvar som stiller opp så mye for de rundt seg. Riktignok ingen jobb( ja man må ha det for lommebokas del) Men heldisgvis når alt kommer til alt så er det ikke antall gryn i lommeboka som teller. Grøtgryn og desslike omtenksomme handlinger for sine neste teller så utrolig mye mere.
Basta!!!
Du vet hvor du finner meg.

I dag har jeg koke-sylte-dag, handle resten av julekalender gavene, Handle inn til julebaksen dag. Hvilket betyr at jeg omsider etter enda en 14 timers arbeidsdag har klart å få dette huset i orden.
De siste ukene har jeg jobbet i huset gjennomsnittlig 14 timer hver dag. Derfor svært lite å se til meg også. Men sånn er det bare når man på død og liv skal flytte tre uker før jul.
Ja åsså var det julegavene da... Jeg har handlet tre gaver av xx. Hjelp!


Familien har omsider blitt fulltallig igjen. Størstemann på 15 har dame og stort fotalltalent så da er det ikke så lett å bruke tid på pappa i feriene for øyeblikket. Det går nok over.

Her er fra dagens frokost med samtlige avkom tilstede.
Nå koooser jeg meg.3 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Det må være utrolig deilig for dere å kunne feire jul i ny stue.
God helg til deg og dine!

Nina i Paradiset sa...

Ingenting er bedre enn å ha hele familien samlet!
Sikkert lettere å huske hva som er i hvilken eske to uker etter pakking....
Jeg må si etter 6 måneder så husker man ikk hva man har lenger, engang!!!
Klem

Line Cathrin sa...

Merking av kasser er fryktelig lurt. Jeg leter etter to ting jeg må ha som jeg har glemt hvor er. Men det er jo lite i forhold til alle de kassene det ble til slutt. =)