fredag 17. april 2009

Organisert rot

Jeg har knoklet videre i haven siden siste innlegg.
Den hvite haven er så å si helt fri fra plenbiter. Kun noen få som ligger med røttene opp til tørk. De blir så mye lettere å riste av hvis de er litt tørre.
På Onsdag dro vi til gjenbruken for å få fatt i kompostjord. 200 kroner for en tilhenger er en pris jeg liker, men der var det jo ikke kommet noe jord. Jeg har har mange planter og flere bed som roper etter jord. Dette gjør at arbeidet går tregere. Passer meg dårlig.
I går fikk jeg enda 20 planter til i jorden i den hvite haven. Men nå begynner det å bli tomt for planter som passer der inne, i alle fall her, har jo noen flere i gamle haven.
Jeg har begynt å lave til bed i hovedhaven.
Som jeg nevnte så er Blodheggen med en par roser kommet i jord. Det blir tuntrebedet. Så er Samucus 'Black beauty' også fåt et bed. Hva det bedet skal hete vites ikke enda. Jeg må liksom ha navn på de. Jeg har funnet ut at jeg vil ha en hvitmalt benk mellom sambucus plassen og tuntrebedet. Blir liksom et koselig lite hjørne der. Noen krukker emd noen pelliser osv... ÅÅÅ vil ha sommer nå! =D

Fikk ryddeten smule og organisert meg litt i går. Holdt på å få fullstendig fnatt av alt kaoset.

I dag regner det, har et møte i vika i dag så da tenker jeg det blir hviledag på meg igjen. Det er på tide. En uke siden siste hviledag nå og det kjennes.

En lite gult nusk jeg tok bilde av forrige uke.
Hele vollen foran huset hvor det skal bli damhave er dekt med Leirfivel, kveke og anna faenskap.
Men Leirfivelen er nå søt da.Karen her ser ut til å nyte våren også. =))


4 kommentarer:

Trine sa...

Med det tempoet du holder, kommer du til å bli arbeidsledig før St-Hans ;-)

Line Cathrin sa...

LOL! Trine.
Å nei dessverre eller kanskje rettere å si heldigvis ikke. Jeg har sinnsyjt mye å gjøre. Bebynner på skvaller og slutter på kål.

lise sa...

For en superskjønn katt! Og et herlig bilde, selvsagt.

Nina i Paradiset sa...

Det koster ikke mer enn 2000 kr å få tilkjørt ett lass skikkelig jord heller (det var iallefall det jeg betalte i Orkdalen, og den jorda kom fra Trondheim)
Det er LITT mer som går på en dumper da....! (-mye mer enn 10 lass på en henger!)

Tudiludu!