onsdag 27. mai 2009

Gjenbruksfunn

Jeg er stadig vekk innom Containergirl, Stjørdals gjenbruksbutikk numero uno men den hyggelige GundaM bak kassen.
Her har jeg funnet både det ene og det andre i det siste.

I går nolet jeg til meg et nytt salongbord. Jeg har min oldemorssofa på finstua så ikke hva som helst av bord passer til. Men så fant jeg da omsider et som passer ypperlig. Bordet er meget slitt sofaen likeså forsåvidt så de skal gjennom en oppussings runde til høsten.
Det skal bli hvitt og sofaen skal trekkes opp i beige lin lignende stoff.(kan skimtes på gardinkappen og på stolen til høyre.)

Bord og sofa skal bli hvite men passe slitt look.Så er det en liten pidestall jeg fant også. Den skal være som den er tror jeg. Det er slitt, men jeg liker det. Skal bare gå etter "sømmene" så den blir stødigere. Duken på Pidestallen fant jeg også der. Dvs det er vel egentlig en gardin, type syntetisk fra 70 tallet. Men det passer fint for da tåler den vær og vind.Jammen meg fant jeg en gammel kvern der også. Aldri sett de emaljerte før men denne er det. En god vask så er den god som ny og kan pynte opp på kjøkkenet mitt tenker jeg.En liten søt vase med litt spesielt utforming har jeg også funnet der. Ypperlig til en rose eller en syrin gren som her.I GundaMs blogg en hagevandring var det en lett liten utfordring i dag.
Beskriv din stil med bare ett bilde.
Etter litt fundering fant jeg ut at dette bildet nok beskriver stilen min ganske godt.
Jeg elsker frodig bladverk blandet med elegant og luftig hvit romantikk med rustne detaljer. En litt mystisk blanding men den funker.I morgen skal jeg på bloggtreff i byen. Det blir spennende å møte andre bloggere. Jeg gleder meg.
Ha en super kveld.
=)

12 kommentarer:

TurboLotte sa...

Skulle ønske det var en skikkelig gjenbruksbutikk her ogå. Vel det er en oppi gata her. Men det er mest søppel fra 80-90 tallet. Videokassetter og likt. Ikke no gøy.

Det du hadde funnet var jo nydelig da.

Nina i Paradiset sa...

Ja, du er heldig som bor bare noen steinkast unna Stjørdalen med både Hammer og Containergirl!!
Her nede er det ikke akkurat flust av sånne bruktbutikker, og den som er på en låve her, er så dyr at det ligner ikke grisen!
Ellers er jeg bare ikke for å legge ungene og ta meg en liten hvil. Blir litt for fort sliten i ett punkt i ryggen nå, og det irriterer meg så grenseløst! Magen veier vel noen kilo, og så var det den holdningen da....
Hmmm ;)

Kos deg på bloggtreff da!! (Æ vil æ å!!!)

Landliv sa...

Wow! Har du sett GundaM live!! SÅ moro å få ta del i hennes skatter, entusiasme og kreativitet på "ordentlig"!

Line Cathrin sa...

Ja jeg er heldig med beliggenheten slik sett. det er kommet en gjenbrugsbutikk i vika også, men den har så langt ikke fått noen kronasjer av meg. Mest skrammel synes jeg.
Det er alt mellom himmel og jord på gjenbruksbutikken. Sjekk comntainergirl bloggen der legges det stadig ut bilder av hva som er i butikken.
Nina du var jo tjuvheldig med det kjøpet ditt på finn.ni da. soveromssettet. Skulle gjerne hatt det jeg. =)

GundaM sa...

Neimen så flott du tok utfordringen da!!!

og det bordet blir flott når du får mala det!!!

henter deg engang imorra da, skal få tak i frue nr to!

Margrethe sa...

Så flotte ting du har funnet :) Det er skikkelig artig med gjenbruk, og det er utrolig hva man kan finne om man leter litt!

Hilsen Margrethe

rosa:-) sa...

Heia:-)
Aller først: Tusen takk for i kveld, kjempekoselig å få bli kjent med deg. Gøy når så koselige bloggdamer treffes.
Bloggen din er flott, fine bilder og inspirerende! Jeg skal følge rådet ditt og dra en tur til Hammer på Stjørdal, takk:-))
Prøvde å legge til med følger men fant ikke ut hvordan jeg kan gjøre det inne hos deg... snufs... ;-)
Ønsker deg og dine ei riktig fin helg!
Klem

ASSA sa...

Takk for i kveld!!!

Flott salongbord ja, vi er heldige som har Containergirl her ja :D

Kathrine sa...

Hei! Takk for koselig kommentar i bloggen min:) Er det av Gunda du har hørt om den eller? Og hun har en flott butikk ja. Lenge siden jeg har vært der nå, men må ta en tur dit snart. Ikke lange veien, men tiden flyr!

Så søt en lurv du har! Nusselig. Herlig med katter.
Ha en flott pinse!

:)

Villa Kos og Kaos sa...

Takk selv du, for en trivelig kveld!!
Ser jammen ut til at jeg må få tatt meg en tur til Gundas butikk snart, masse fine skatter å finne der!
Ha en flott pinse helg!!
Hilsen og klem
Gunn-Cathrine

Brit sa...

Her har du nok gjort noen funn, ja!
Denne bloggen er helt ny for meg, men jeg har lyst til å besøke dere som var på treffet i går, og da må jeg gjøre det her. Jeg hadde også lyst til å være der, men denne gangen fikk jeg det ikke til.
Fin blogg du har!
God pinse til deg!

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區