tirsdag 2. juni 2009

Det begynner å bli frodigDet begynner omsider å se frodig ut i haven. Jeg holder egentlig på å gå fullstedig på veggen. Jeg har enda ikke fått oppgjøret for Rogalands turneen min og de pengene trenger jeg for å få flyttet drivhuset.
At det går ann å somle sånn. Uprofft og ufattelig .. Grrrrrr...
Vel når drivhuset er vel i haven skal vi leie grave masin og fjerne grus og pukk fra gårdsplassen. Jeg klarer ikke å grave i det, det er steinhardt. Likedan skal toppen av ollen fikses. Nivået er lavt der der skal være høyt og motsatt. Vi må gjøre det om på grunn av plasseringen av dammene som etterhvert skal komme der. Når vi graver skaver vi av det øverste topplaget der da blir jeg kvitt et lass ugress på et jafs. I mellomtiden ser det bedritent ut.
Jeg prøver å konsentrere meg om det som allerede er gjort og er bra. Men helt lett er det ikke.
Det er på tiden med en shining av huset igjen. Best å gjøre det nå. På Torsdag skal vi hjelpe til på skoletur. Klassen skal overnatte og da trengs det foreldre til å hjelpe til. Både gruer og gleder meg. etterpå er jeg vel bra pumpa tenker jeg så Fredagen blir vel rimelig slaraffen tilstand på meg da tipper jeg. ;-)

4 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Hei du..takk for sist, det var en meget vellykket kveld!!

Ser du kan blomster...jeg prøver og feiler:) Har i år klart og sette ned 2 rosebusker ALT FOR TETT. Den ene blir 2,5 m bred... Typisk meg:)
Ha en flott dag i styggværet..skal snart ut på tur.

Nina i Paradiset sa...

Lækker phaeum! (hvilken??)
Ellers savner jeg en med mer rosa blomster! Har både flere mørke og hvite, samt en blålilla, men ikke en lysere rosa....

Spadd singel til jeg spyr nå! (-av at jeg er lei, altså!) Men enda må jeg ha mer på stiene mine.

Savner deg på MSN i regnværet!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Herlig tid dette når hagen viser sin fargeprakt. Hi hi, skoleturer er en utfordring for formen, håper du ikke ble helt pumpet!
Klem

Nina i Paradiset sa...

Si meg, har du gravd for dypt i hagen sånn at du ikke kommer deg opp igjen??
Be sambo fire ned en lap-top til deg da, og litt kaffe, så det blir litt action igjen her! ;)