søndag 28. juni 2009

Salomon

Egentlig skulle jeg ha en større oppdatering fra haven igjen her nå, men selv og dagen begynte med puslerier i haven endret den karakter etterhvert. Vi kom hjem fra en ukes ferie i Dk i går. Så haven både trengte litt pleie men samtidig var det også deilig å se at det hadde vokst så godt.
Vel endringen av dagen bestod av at jeg slo opp på katter gies bort på finn. Vi har lenge planlagt en venn til Timini fordi to katter har det bedre sammen enn å være ensom.
Snakk om nuskete lite nurk med sjarm jeg fant. Holdt nesten pusten når jeg ringte for å høre om de hadde noen av kattungene igjen og spesifikt den ene der.
Joda full klaff. Snakk om å bli glad. Vel en time senere fikk vi se nurket.
Hele kattefamilien på syv er skogkatter. Han mor er helt utrolig nydelig. Alle kattene var store så denne karen her er nok ikke så lenge liten.
Hans grunnfarve er hvit og han kommer nok til å bli stor. Så hans navn ble Salomon etter hvite bjørn kong Valomon. Men det ble salomon fodi hans flekker er litt i laks farve.
Sindig og rolig er han i følge tidligere matfar. Nu vel vi får se hvor lenge det varer eller om det varer. Det hadde ikke vært dumt med en litt roligere kar. Timini er mildt sagt på trøndersk Stein hakki toillat. =o
Her er vårt nye lille nusk.

Salomon er vokst opp med 7 katter og en hund. Så han er vant. Så når han fikk se Timini spratt han rett bort og hilste på med snuten og halen rett til værs. Det ble ikke helt godt mottatt gitt. Ventet ikke det heller vroomhybelkaninen har jo tuslet rundt her makelig og erklært både vegger tak og gulv sitt eget en stund nå. Men ikke lenge etter spiste de sammen og jammen meg snorket de godt sammen i samme sofa litt senere også. Det er ikke mere enn fem uker mellom dem så jeg tenker det blir livlig her etterhvert. Men da er det akkurat som det skal være.=)

Pepperbørsa og saltkverna kalte en av ungene de i dag. =)Vi har hatt en flott ferie i dk hos en vennepar av oss som har 17 mål fantastisk flott have, så det ramler nok både bilder av det, oppdatering fra haven her og vroomkattene.
Forresten i morgen begynner jeg så smått på drivhuset også. ENDELIG!!!!!!! ;D

9 kommentarer:

TurboLotte sa...

Næmmen seeeee på den der da!!! Himmel og hav så utrolig søt. Den der blir flott gitt!

Landliv sa...

Sååå nydelig. Deilig å komme hjem til din kjære hage også tenker jeg :-)

Nina i Paradiset sa...

Velkommen hjem!!
Søt pus da.
Her har kattene begynt å få fersk fisk hver dag, og det er like morsomt hver dag: blir helt ville bare av lukten!!

Gleder meg til å se nye bilder av hagen din!!

Ninni sa...

Har du sett, Salomon var aldeles bedårende nudelig! Koselig for dem å være 2 :) Jeg blir helt syk av slike bilder, nesten godt jeg har et allergisk 'barn', ellers hadde huset vært fullt av katter.

Pusepilde sa...

Den nyankomne så da virkelig ut som en sjarmerende slask :)

Lykke til med drivhuset!

Line Cathrin sa...

En vidunderlig lite pus er det ja. Jeg fikk hel vask av ansiktet i morges. Veldig kosete. De slåss og leker om hverandre. det tar tid å finne ut hvor e har hverandre og hvem som er sjefen. ;)
Fersk fisk hver dag. jøsses det e rbortskjemt e katte Nina.=))

Nina i Paradiset sa...

Du får komme på besøk da, så får vi dure en tur over på Veøya! ;)

Flott at drivhus-greiene ser ut til å ordne seg!
Hva for spennende saker har du med fra Danmark da....??
;)

Line Cathrin sa...

Jeg med uante mengder pellise og coleus stiklinger samt stiklinger av ymse annet.=)

ASSA sa...

Der var den nye katten ja, en liten skjønnhet!

Spennende med drivhusflyttingen da!

Og nye planter, har nok blitt med litt ymse stiklinger ja ;D