fredag 10. juli 2009

Flinke mannen min

Det har pissregnet i dag, men ingen fare huset holder ikke på å skli tilbake der det kom fra. Det er nå senket ned fra klossene det balanserte på oppå muren. Gemalen klarte jammen meg det mestestykket helt alene.

Min søster ringte. Vil du vær me te Stjørdal'n?

Mumle mumle.... Jo det var jo lenge siden det og så var det i grunn mange løse tråder som manglende regnjakker, minskende vinbeholdning og annet ymse som skulle vært håndtert. En rask samtale med gemalen klargjorde at om han skulle trenge hjelp så var det ikke fra meg men fra størstemann som jo har betraktelig større og antageligvis mange flere muskler enn meg.;-) Dermed stakk jeg av.
Vel hjemme igjen to og en halv time senere ble jeg stående å måpe. Huset satt bom fast på muren. Boltet og "limt" Og enda mere måpte jeg når gemalen fortalte at Neinei... hjelp nei.. dette hadde han da gjort helt på egen hånd.

Jaha ja! =OO

Jeg fikk en videre lang forklaring på hvordan. Jeg skjønte den da men jeg klarer ikke å gjengi hvordan han gjorde det her. Han hadde i allefall klart å få hele huset til å skli på muren (fordi det hadde landet litt feil) I tillegg til at han hadde hatt på isolasjons skum (type slikt man spruter rundt vinduer) mellom huset og muren. Og at han da klarte å flytte det på rett plass og senke det på egen hånd før skummet stivnet det er fullstendig uforståelig for meg selv om jeg vet hvordan han gjorde det.
Tar av meg hatten for den mannen altså.

På en av videoene springer han fullstendig forvirra rundt for å finne noe å legge under fronten på huset og han roper men jeg har da ikke noe å legge under. Ja liksom sa søssen, ( hun hadde sett videoene) "Den dagen den mannen ikke har noe å "legge under" så regner det oppover."

Dette ble et aldri så lite -veldig glad i mannen min- innlegg det. Men det synes jeg da han fortjener så absolutt. Ikke bare flytter han og ordner så mye så flott,jaggu holder han styr på meg og. ;-)Smileys

7 kommentarer:

TurboLotte sa...

Stråååålende mann. Godt jobba. Pleie er vel fortjent tenker jeg.

Landliv sa...

Ja jeg har lagt merke til han - må være unik! ;-)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei hei:)
Vi "kjenner" hverandre fra Hagegal også vi. Var på noen treff dammen for ørten år siden.

Morsomt å titte i bloggen din. Helt utrolig med det drivhuset. Heldig med menn som jobber med på laget:)

Jeg har en som jobber med jeg også. Jeg kom jo til hytta i går. Mens min mann kommer i dag. Det betyr at han pakker og får sendt pakken din. Vi tar det pr. tlf. så det går bra.

Ha en strålende dag
Klem:)

Anonym sa...

Så bra at flyttinga gikk greit!
Fortjener skryt flinke mannen.Med slik tempo blir vel ønsket om flere drivhusbilder snart oppfylt!

pictus folia.

Ingunn sa...

Så hyggelig at du roser din kjære.

Klem ingunn :)

Sigrid sa...

Ta godt vare på ham du :-)

Line Cathrin sa...

Skulle da vel bare mangle at manne får ros. Han er et unikum. =))
Joda kommer bilder. Jeg er ikke riktig kommet i gang der ute. Det har hjølet ned her siden vi flyttet dermed fikk huset mye tiltrengt pleie i stedet. ;-)