lørdag 11. juli 2009

Jeg savner verandaen min

Tittelen sier vel det hele. Gamlehuset savner jeg ikke,ikke ugresset eller naboene, nabolaget eller plassen i seg selv. Men verandaen min. Sukk!
Igjen er det gemalen som har snekret. jeg klekker ut ideer, han snekrer, jeg er håndtlanger,maler og til slutt pynter jeg opp. Utmerket samarbeide. Smiley Faces
Det er mange koselige timer som er tilbragt der ute. Levende lys og gode venners lag, rekker og Blåskjell, en par tre glass vin for mye, latteren satt løst.
En tørr og lun plass å sitte når det høljet ned på det verste. Intet innsyn, bortgjemt fra resten av verden i min egen lille blomstrende hule. Åh som jeg elsket den verandaen.
Det kommer lignende plass her også. Neppe uten blomsterkasser men de er foreløbig ikke ferdig utklekket i mitt lille hypre hode. Smiley Faces

Mimre mimre...Jeg vet dere venter på bilder fra drivhuset. Jeg har enda ikke gjort noe der, årsak millioner av regndråper. Bunkerstaket er ikke 100% rett lenger dermed siver det inn vann i huset. I dag har det vært oppholds for det meste av dagen så jeg har fått etter mye om og men kostet ut vannet slik at det har fått tørket litt opp.
I morrra er planen å vaske det ned og gi det et strøk maling. På mandag må vi kjøpe dekke til å ha rundt huset samt avretningsmasse så vi slipper mere innsig.
Deretter murer jeg kassene, så litt snekring, senking av døra, dessuten få ferdig perlestaff panelene der inne. Så kan jeg flytte inn. Smiley Faces

I dag har jeg malt, men innendørs faktisk, vitrineskapet, en kommode, salongbordet jeg fikk fatt i hos Containergirl på Stjørdal, to nattbord, tre bilderammer og mormors bokskap fra hun var liten. Kjenner jeg har malt i høyre handa ja, lærer vist aldri. =S
Greit å nøste opp flere løse tråder når huset er tomt. Gemalen og ungene og størstemanns kjæreste har reist på hytta. Ble en plass for lite i bilen, men det var i grunn helt greit. Jeg trengte en liten time out nå etter all spenninga som har vært den siste uka. Smiley Faces

Tudelu!

Smiley Faces

5 kommentarer:

Linda sa...

Så lekkert det var her!
Skjønner godt at du savner den gamle verandanen din ja.

Klem fra Linda

Anne på Moseplassen sa...

hehe, joda, jeg kunne tenke meg det, at du savner verandaen, for den var virkelig flott :)

Men den nye blir sikkert enda bedre :D

Nina i Paradiset sa...

Savner for så vidt verandaen min jeg også, for denne her er så innmari liten! Guttene i gamlehuset har dessuten fått opp tak der nå, maken til ditt! ;)
Din var uansett flottere da, særlig med de verandakassene!!
Se her er flere bilder fra din:
http://ninasgaleverden.blogspot.com/2008/03/line-cathrins-hage.html

:)
MSN i kveld da??
Jeg har brownies! Går det an å sende det, om en putter en i skuffen til CD'n på PC'n?? ;)

GundaM sa...

Ja det skjønner jeg godt for dette var da bra fint!!!

idag hadde Mr E en tørn i hagen her, skulle se himmelen sa han tok ryddesaga og dro nedover...Huttimegtu, nå ser ejg alle nabohusene.... Vel, det gror seg vel til igjen til neste gang;)

Kos deg videre!

TurboLotte sa...

Ja den verandaen har jo jeg sittet på selv. Blåskjell og vin. En fortreffelig chili con carne var det vel også en dag. Utrolig koselig.