torsdag 6. august 2009

Oppdatering

Kun et stykk bilde fra gårdagens arbeide. Det var så varmt i går, det tok nuven av det  meste av kreftene  mine. Jeg fikk soldet x antall trillebårer  og  plantet i det store bedet.

 

IMG_2312

 

Assa  kom en tur  i går. Deilig med et avbrekk. Varmen var farlig  og  jeg tok ekstra  mange pauser.Men likevel etter en meget sen middag ble det  ikke gjort stort  mere  med meg, en trillebår soldet og to planter ned  i jorda, men så hang huet og armene  igjen. I stedet ble det Cold case og csi.. Og det hadde  jeg fortjent etter så mange sene effektive dager gitt.

Like varmt  i dag  også. Håper  på en liten bris  i det  minste.

 

Tudelu!4 kommentarer:

Kathrine sa...

Hagen din kommer til å bli topp!! Så får jeg se om jeg har kaffevett neste gang jeg slenger forbi:) Blir nok tur til Hammer igjen seinere.
Du så iallefall effektiv ut,) Men varme er slitsomt og jobbe i, mye vann må til. Og en god drikke til kvelds ja. Ha en flott dag i dag, den ser iallefall varm og bra ut enda!

:)

GundaM sa...

Idag kom det da en herlig bris i hagen min ivaffal, så utrolig trivelig selv om jeg nok var litt anspent på finbesøket;) HIhi

Gleder meg til å se hagen live igjen!

Landliv sa...

Du må ha fått til ting på rekordtid. Andre bruker jo årevis på dette. Men du har vist at det går an!!

Ninni sa...

Varmen kan ta knekken på selv den flittigste maurs arbeidsinnsats. Vi hadde det sånn her i juni, gikk bare rundt i svime. Ingen saliggjørende vind heller som det pleier å være her langs kysten. Så kom kalde og våte juli hvor det heller ikke ble gjort så fryktelig mye. August begynner bra! I dag er det strålende sol og passe temperatur til å jobbe i haven :) Nyyyter det! Skal plante Salix helvetica, Japansk lønn 'prange dream', den gule magnoliaen min og formklippe 3 sypresser. Og kanskje klippe gresset. Det er meldt like fint vær i morgen også :)

Gleder meg til fortsettelsen av oasen din!