mandag 16. november 2009

Det kribler i magen det kribler i fingra

Nitrist årstiden er godt for en ting til har jeg funnet  ut. Altså bortsett fra det med den sårt tiltrengte husvasken og oppussinga, nemlig at det er i  November man klarer å godta at årets hagesesong er over. Når man først har godtatt det er ikke veien lang til at man kjenner det begynner å krible sommerfugler i magen og at man gleder seg til neste sesong.

Den følelsen blir jeg aldri lei av. Forventingene og  ønskene er alltid store før sesongen begynner. Man skal gjøre sååå mye, man ønsker seg såååå mye osv. Nå ettersom erfaringene begynner å sitte på rompa etter noen sesonger i hagen vet man jo at det er lite sannsynlig at alle ønskene og gjøremålene går i oppfyllelse eller blir  gjort.

Men pytt  med det , jeg bryr  meg  mindre og mindre om akkurat det for hvert  år som går. Akkurat er det å kjenne på denne mega tidlige vårkriblemagen som passer meg best.

Mens  jeg maler hus og vasker og stæsjer til jul surrer det frø tanker i huet  mitt.

Hva slags frø, hvor mange, hvor mye har jeg plass til å så osv.

Jeg vil fylle opp bedene mine i år.

Hah! Der  kom første vroom ønskedrømmen. LOL!

Noen som tørr vedde på om jeg klarer det? Kniiis.

Vel August/ September neste år, får jeg av all sannsynlighet mange av dere på besøk. Da vil jeg at hagen skal blomstre.

Altså så må jeg ha sommerblomster i mengder  i år. Mange forskjellige Dahlias er alltid verdt et syn.

Duften av Nicotianas, Blide glade Ringblomster. Det er så mye å velge i mellom at  man kan gå rent i surr.

Har du prøvd en sommerblomst som overasket deg som kanskje ikke er helt vanlig  heller i bruk? Da vil jeg gjerne  ha tips om det.

Jeg hører med  i blodbegerfrøenes uvenners klubb så jeg må gå på jakt etter  tiloversblevne frøplanter en gang  utpå våren igjen. Hadde ikke Blodbeger  i år. Aldri mere sier jeg bare. Det var definitivt  noe som manglet her i år ja.

Jeg  lurer på hvor lenge det er til Impecta katalogen kommer. Det  kriiiiiibler sånn i fingra.
Tudelu!

IMG_19615 kommentarer:

Kathrine sa...

Fine tanker dette:)) Men tenkt at det snør i bloggen din? Hadde det bare vært ute og i virkeligheten,) Tørt, støvete og barfrost nå. Litt snø så det blir rent og lyst ute, det hadde vært tingen ja:)) Ha en fin ukestart.

:)))

Nina (fra Hagegal) sa...

Takk for oppmuntrende hagetanker en mørk novemberdag! :-)

anne - moseplassen sa...

Det er nok ikke vårkribling her enda, men jeg har begynt å glede meg til snødekke. Liker så godt den hvite dyna og rimkledde trær og alt det andre vakre som snø og is kan bringe med seg :)

Også har jeg begynt å tenke på julepynt :D Det blir mye kongler i år tenker jeg :)

Villrose sa...

Bloggpause?

Håper vinterdvalen snart er over! En liten Award venter på deg i bloggen min :-)

Hagemor sa...

hei, jeg lurer på om du vil ha besøk av en gjeng fra M&R på hagevandring 19 juni:)) Ta kontakt med meg på hagemor@neasonline.no om det er aktuelt:))
Eva Cathrin