fredag 12. mars 2010

Herlig ny blogg

Makan til snøvær skal man lete lenge etter, I alle fall her i år. Siden formiddag  har “overgartneren” lagt  ned drøye 10 cm snø. Senest  i går  lå jeg  på mine  knær  i leira her  ute  og beundret Helleborus  knoppene.  Midt i snø kaoset oppdaget  jeg en ny blogg  på nett. Selveste Claus Dalby har begynt å blogge.  Mannen er et unikum på mange  måter. Men jeg som er så opptatt av bladverk og farger som jeg er er jeg helt fasinert over hans drilling med krukker og potter. Det er utrolig smart å ha såpass i krukker som han har. Er det en kjedelig flekk i hagen som er uten blomstring eller som ganske enkelt trenger et ekstra blikkfang gjør som Claus.Sett en krukke der som flommer over av farge og livsglede, men husk gjør som Claus. Kun en sort  i krukken!! Det gjør absolutt mest impact. Her et flott bilde hvor man tydelig kan se  at innholdet  i krukkene fanger opp fargetemaet i bedene.

knap_www_02

Her er link til den hyggelige bloggen.

http://www.clausdalby.dk/

Jeg må si det at  jeg gleder meg veldig til å lese videre dere. Senest i dag kikket jeg  på drivhusdrømme på nettet. Mye inspirasjon å finne til drivhuset mitt der.=) 

Det  kommer nok til å snø videre  her enda litt til. På Mandag reiser jeg til Bergen og skal holde en foredragturne der hele neste  uke. Gleder  meg til å snikkikke inn i Magnus sitt  drivhus. Der er det sommer hele året. Og når jeg kommer hjem tenker jeg at den Helleborusen min blomstrer jeg. =)
5 kommentarer:

TurboLotte sa...

Ref kommentar i bloggen min. Vet ikke om jeg skulle svare her, eller der.. så det blir begge steder: Joda, hvis "dotten" fremdeles er i live.... men jeg er ikke noe mester på slik dottsending. Men send meg en mail ry-my@online.no med adressen din, så skal jeg prøve! Dorull og gladpak er vel en vinner?

Frøya-Heidi sa...

Ja, bloggen til Claus Dalby har jeg også lagt til i favoritter :)

Lykke til på foredragsturnen!

Ninni sa...

Claus er toppen ja :) Måten han kombinerer farger og former går rett i hjertet på meg. En stor helt!

Men stakkar dere med sne da... Fordelen er jo at den forsvinner fort når solen er tilbake. God helg og lykke til på turneen din :) Det hadde vært vewlig moro å høre på deg, håper du kommer til Østlandet en tur også etter hvert

Lineca sa...

Ja han er en stor helt. Jeg brukte lang tid på siden hans i går. Jeg har lest hele. Hans fargebruk er hel fantasisk.

Linda sa...

Vi er visst i ferd med å bli helt clausifisert alle sammen:) Men mannen er jo helt fantastisk så det er ikke rart.
Takker for hyggelig kommentar hos meg. Jeg har aldri blogget før, bare i to uker, så mye er nytt, men det er jo kjempegøy. Min samboer er ikke så interesserti dette hgagreien som han sier så det er helt herlig å møte andre som er like opptatt av hage som meg. Godt å finne et sted der hagegalskapen kan blomstre fritt:)
Ha en god tur til uken da. Klem