mandag 22. mars 2010

Rosa sommer

Rosa, jeg fikk så lyst  på litt rosa farge  i tilværelsen i dag. Drømme  litt  om duftende erteblomster og roser. Sommer. Smak på ordet. Sommer. krølle tærne  i saftig grønnt gress. Slenge rundt på måfå i hagen bare sanse alt som er. En humle summer forbi, lever herrens glade dager.

Fra blomst til blomst summer og hummer den. Pass på tærne,den kan ha et søsken nede  i gresset.

Juli5 001

En duft driver forbi nesen. Titt tei sier liljen, her er jeg. Vi du snuse på meg?

Juli5 038

Du stikker nesa dypt ned blomsten. Ah! Åh herlig.

Mett  og fornøyd tusler du bort til godkroken. Legger bena  på benken og sukker.

P8080094

En god dupp senere våkner du. Humlen har forstummet. Det har skumret og blitt kveld. I nesen oser det av alskends dufter.  Igjen tusler du ut i hagen. Stille, listende, sakte. Dine stier er laget for nytelse  ikke transport. Nå husker du hvorfor du hadde erteblomster  i melkekartonger i alle vinduene i vår. For en duft. For et syn. Himmel! Dette er jo paradis.Det oser som det skjønneste eventyr. Mens solen går ned plukker du forsiktig noen kvister. De skal en kjær få i gave. 

IMG_0083

 

Sommer! Du smaker  på ordet. krøller tærne i det nå duggvåte gresset, sniffer inn sommerens parfyme og smiler. Ja det her kan jeg leve med. Det her er  livet.

Sommer!

12 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Å for et deilig innlegg. Lengter etter sommer!

Ninni sa...

Vakkert og poetisk skrevet Lineca! Det var ikke vanskelig å leve seg inn i bildet du tegnet, mmmm så nydelig... Nå gleder jeg meg enda mer til duften av lavendel, roser og erteblomster i haven. Ventetiden også er en glede :)

Røsslyng sa...

Sukk, lengselen etter de gode late sommerdagene ble ikke mindre av å lese dette nei
Flott skrevet! :)
Men først har vi våren foran oss, det er en herlig tid det også, med gjensynsglede over vinterens overlevende som titter frem fra dvalen og alt som skal ryddes ordnes i bedene, planer som skal realiseres, planter som skal flyttes på, for ikke å snakke om all frøsådden som skal helskinnet gjennom oppveksten og plantes ut. Jammen godt vinteren er over! :)
Ha en super uke!

Furulunden sa...

Kjenner formelig tærne krølle seg i tøflene, for gresset er er fortsatt kaldt og vått....Får deilig vårstemning av å lese teksten din...

alexia sa...

Mmmmm, herlig innlegg :)

Klem!

Landlige Hjem sa...

Ett herlig innlegg :) Ja jeg drømmer om sommer og sol, lange varme kvelder på terrassen, gress under fotan og late dager :) Herlig tider vi har i møte!!
Ønsker deg en flott uke! :)
klem Anki

TurboLotte sa...

ÅÅÅÅhhhh sukk...

Villrose sa...

Jaaaaa! Vil ha sommeeeer!!

Linda sa...

Å sukk, trengte den her nå:) Leengter:)

Nina i Paradiset sa...

Me like!!!
Nydelige bilder!
Har den rosa lilja ett navn??

Lineca sa...

China tror jeg. Ikke helt sikker på den der dog. Den er import vare ;9

ANETTESHUS.COM sa...

Åååå, så vakkert!!! Nyyydelig bilser! Takk for deilig inspirasjon!


Klem klem
Anette:)