torsdag 25. mars 2010

Rundtlurt av katten

Ingen hage uten katt. Jeg har i alle fall to stykk. Timini på drøye året og .com på 7 måneder. Daglig gir de meg mange smil og en del latter men gårdagen tok kaka.

.Com fikk vi av dyrebeskyttlsen avdeling villkatt. .Com var  minstemann i kullet som de  ikke  helt viste om ville klare seg. Ville ikke spise og var heller ikke særlig sosial. Vel det er slik at de gir ikke fra seg katter som er reddet uten at de er vaksinerte og kastrerte. Siden .com var så liten når han kom hit hadde det ikke blitt gjort enda. Så i går kom rednings damen hit og hentet han med seg.

Etter drøye to timer var hun tilbake igjen, med en stykk bedøvet katt. Alt var vel fikk jeg vite. Men eeeeeeeeeeeh.. Hun dro på et flir.. Altså vi har blitt lurt både du og jeg sa hun. jaha tenkte jeg en smule forvirret. Lurt? jeg har jo fått tilbake samme katten liksom, hva annet kan det være?? Jo altså; flirte hun, de fant ingenting å kastrere. Blanko i hodet. hva i all verden satt hun og sa og hva flirer hun sånn av?? Så slo lynet ned. Neimen altså nei du mener da vel ikke. Jammen jeg så jo atte det var no der….stammet jeg frem temmelig lamslått. Ja det trodde jeg og sa damen. På alle disse årene har jeg kun tatt feil tre ganger og dette var det tredje.

Så jeg har altså en hunnkatt ved navn .Com.

Den katten har  jaggu kamuflert seg godt da. Begge to like fortumlet fordi katten virkelig har vært godt kamuflert.Vi fikk henne tilbake sterilisert. Vi som spøkte med tidligere  på dagen og sa til katten. “jaja pus nå er det snart slutt på å være ball-Anton. “Katten gikk vel rundt å lo seg skakk vil jeg tro. Hva som er enda mere snedig er at Timini ikke har  prøvd seg. Der er det et helt tydelig faderlig bånd ute og går. Han må ha fryktelig lang  nese i dag (     ) jeg kan ikke forstå annet. (han visste vel sannheten vel og  merke,har jeg en libido fri katt også? )

Det er  nå en god del ting som jeg burde ha lagt merke til når det gjelder oppførselen. Det er nemlig en temperamentsfull katt. Sammenlignet med Timini så er han en lat slask som er  likegyldig til det meste.Nei hun skifter ikke navn til .comma eller noe i den duren, men at det blir dottis sånn innmellom er ikke til å komme bort fra.  .com passer da visserligen enda mere  nå mente gemalen.

IMG_3435 IMG_3639

Tilbake til det  jeg startet med.katter i hagen. Kattepuser i hagen tar seg atskillig bedre ut enn glorete  lærkuler ikke sant?

IMG_1886


17 kommentarer:

Kathrine sa...

He..Uannsett, to flotte katter du har!! Ingen hage uten katt:))
Nydelige!

Anonym sa...

:D
Jaja - dere fant det iallfall ut før h*n ble tjukk og nedkom.

PS - jeg har en del dahlia, men de er sortert etter systemet rosa, gul, annet .... ? Til neste høst kan jeg få til noe om du vil. Knallgul, stødig semikaktus, Arabian night, Orfeo...

TurboLotte sa...

Ja katter i hagen er MYE penere enn lærkuler og glorete bassenger.. men jeg har nå begge deler da. sukk..

Lene fra Lillehammer sa...

Hehe, samme historie her. Vi adopterte også "sjefen" fra dyrebeskyttelsen, den gang kalt Sheila. Vi tok henne med oss til dyrelege for sterilisering da det er påkrevd. Men for oss ble jo det en billigere affære enn antatt da Sheila viste seg og være en hannkatt. Hihi, han heter pr. i dag Mosse som også er et jentenavn, men det skjønner han ikke alikevel.
Ha en flott kveld!

Ninni sa...

Fornøyelig! De to små ser ut til å ha det kjempekoselig sammen :) Så nydelige de er! Her tusler katten med når jeg er ute og pusler i haven, vi prater og har det veldig trivelig :)

Lineca sa...

Ja det har kattene pleid å gjøre her og. Jeg har til og med fått hjelp til å grave opp en rosebusk. De liker at jeg graver.Det er spennende. Men det blir det slutt på når luftegården kommer opp. Takk for skrytet.Er jo litt myrsnipe når det gjelder kattene også ;-)

Landlige Hjem sa...

Hahaha, så herlig å lese!!! :)
Kattene dine er sååå søte!
Ønsker en flott dag!!
Klem Anki

Hagemor sa...

heihei, morsom historie. Du, jeg sendte en mail til deg for en måneds tid siden ang Hagetur fra M&R. Og nå ser jeg at det er aktivitet her igjen.. Har du kunnet sendt meg en mail om du tar imot besøk eller ikke?? Fikk tips fra ei sjø:))
e-post: eva-cathrin@hotmail.com eller kom innom bloggen min om du har anledning:))

Birgitte sa...

Smiler - ja, ingen have uden kat. :-)
Ønsker dig en rigtig fin weekend/god helg.
Klem, Birgitte

Anonym sa...

Hei Lineca!

Jeg gleder meg til aa komme til bake og foelge deg fremover mot sommeren. Da jeg saa bildene fra den "gamle" eksotiske haven din ble jeg glad, nydelig.
Jeg jobber selv med det jeg kaller en tropisk have og min nye potagere.
Jeg haaper hele familien trives paa den nye plassen og da tenker jeg spesielt paa barna!
Hagelivet hadde ikke vaert det samme uten pusekattene.

Paaskehilsen fra AG, New York

Hilsen fra landet sa...

God påske til to og firbente!

Linda sa...

Så vakre katter:) Kjært barn mange navn:) Har to katter selv og det er veldig kost med selskap i hagen:)God lørdag. Klem

Mathildes Eden sa...

Hmm..Uansett så ser det ut som.Com er kommet til et anstendig hjem.
Og til en vidunderlig hage! (spesielt innlegget om Exotica hagen!!!)Kattene er kjempeskjønne..Com likner veldig på min egen Rossi, som virkelig kler hagen min! Anbefaler alle hageeiere å vurdere å plante Valeriana. For kattens skyld! Ved innhøstning ruller han seg i ekstase over plantehullet, og løper avgårde med rotbiter, som han gjemmer og doper seg på senere. Doper seg ja. Ved små mengder blir han opphisset og leken. Lurt å stryke der man vil at de SKAL klore. Ved litt større mengder ( alltid på nyttårsaften- redd for rakettene)- blir han så rolig og avslappet at han gir en god F i rakettene.Foreløpig har jeg ikke hørt at urten er skadelig for katter.Gleder meg til å lese mer om katt og hage!

Claus Dalby sa...

Hej,

Jeg er en tur rundt i 'blogland' for at 'hilse' på alle jer, der har linket til mig. Det er en spændende rejse, og det er en hyggelig blog, du har.

Rigtig god påske fra Claus

Anonym sa...

Du må sende meg ny-adressen din. Jeg har nemlig funnet en stor klump merket "dekorativ, gul". ;)
Adressen min er selma[snabela]decna.no - send ny postadresse dit så kommer det avskjær til deg.

Anonym sa...

hi..hi.. ja. noen ganger blir man rundlurt!

finfin fredagskveld til deg.

GundaM sa...

HIhi, artig du ja men så lite innlegg her da...?
regner emd du står på for fullt der ute!

Kattene her i huset skyr dammen når rumpetrollene begynner å vise seg, de utsondrer en lukt som gjør at katten og de fleste fuglene ikke vil bruke den til å drikka av desverre...

Må vel lage en liten en til, hihi

Vakker mai til deg!