torsdag 24. juni 2010

Kor æ kose mæ!

Nå er  jeg godt fornøyd. Jeg har fått ryddet hagen. Jeg er grusomt lei av hage anleggnings rotet mitt. Gjester skulle jeg ha i dag og, så de siste to døgn har  jeg vroooooooooooooooooomet på godt gammelt vis. Men nå er det da også strøkent her. Flere planter har fått flyttet også. Stener og rot og krims og  krams er vekk, søkk vekk!!. Hallelujah så herlig!
I morgen tenker jeg det blir oversiktsbilder herfra. Hagegal gjestene dro i halv elve tiden og da  var  jeg i grunn klar for godstolen jeg. Kjempe dag  med så hyggelig besøk. Artig når  nye  hagegale blir  med i det sosiale. Det ble pastasalat i hagen og kaffe og energibombes lekre muffins  i drivhuset.

Så i kveld  blir det  bare  noen få bilder av noen lekkenbiskener.

Akeleien her aner jeg ikke hvor kommer fra. Ny er den i alle fall. Spesiell rosafarge. Den har heller ikke sporer men likevel er den ikke riktig  helt som en Barlow. Vakker.


Så er det disse alliumene. Ny av året. Lekre synes jeg de er i all sin enkelhet.Snakk om midtsommerdrøm å få det fine været  i dag  når  det skulle komme gjester. Mon tro om det er håp for årets overgartner likevel?


I morgen er det meldt godt vær også. Da skal jeg i hvert fall ut å vroome videre ja. Åååå kor æ kose mæ no!

Ka tching!

11 kommentarer:

New Dawn sa...

Det høres så hyggelig ut å kunne tilbringr tiden sammens med mange hagegale.... Skulle ønske jeg var der og tittet rundt i hagen din :-)
Flotte bilder forresten, og den akeleien din minner meg om en jeg hadde i fjor, får lete i beda og se om den ikke er der i år også. Om så er, legger jeg inn bilde i bloggen min.

Nina i Paradiset sa...

Ja, været kan vi ikke klage over denne midtsommer-natten! :)
Kost oss stor nede ved naustet! :))


Gleder meg til lørdag-mandag!!

Lineca sa...

Gleder meg også til lørdag-mandag Nina. Det blir to gode naboer det gitt. =))
Ja det hadde vært morsomt å se Akeleien din New Dawn=)

TurboLotte sa...

Det er så deilig når en føler at det begynner å ordne seg rundt omkring. Og hyggelige gjester som prikken over I`en er jo supert.
Her blåser det som bare det, men sola skinner i alle fall.

Kathrine sa...

Skikkelige kosedager nå ja!
Og har faktisk tenkt å stikke innom deg en dag. Litt travelt nå utover her med jobbing og reising mm, men i løpet av sommeren(august) skal jeg nok få det til:)
Da skal det bli morro å se alle plantene dine, og ikke minst alt det grønne også:-)
Ha en flott hagedag!

:)

Lene fra Lillehammer sa...

Hei du! Jeg har også falt fullstendig for de lysblå akeleiene i hagen min, de er superduper lekre. De har jeg helt sikkert sådd selv en eller annen gang men jeg aner ikke hva de heter. Men det er ikke noe verre enn at jeg kan samle litt frø til deg til høstes så kan vi krysse fingra for at de blir lysblå dine også. Både NinaS og Snuffeldyret fikk frø av meg i fjor men jeg vet ikke hvordan de ble heller...hmm, de har vel kanskje ikke rukket å blomstre enda de da. Men uansett står det ikke andre akeleier i nærheten så sjansen er jo stor for at de får samme farge. Si ifra dersom du er interessert da.

GundaM sa...

heia der.
skjønner du har fått kosa deg der ute noen timer nå ja ;)

synd regnet kom men det gjør visst bare godt har jeg hørt, selv om man føler sola kunne titta litt frem innimellom da ;)

god helg til deg Lineca og kos deg videre!

inger sa...

Takk for sist, Lineca - det var veldig hyggelig - som sist vi møttes. Jeg fikk plantet ut da jeg kom hjem (man går ikke tomhendt fra hagen til Lineca ...)- så nå gleder jeg meg til valmueblomstringen en eller annen gang i høst :-)

Jeg tar kontakt etterhvert om neste raid...

Lineca sa...

ja det ble mange dager med kos nå og jeg har fått gjort mye.
Regn nei det heter ikke det lenger. badekar store sådanne. arghh.. Ikke helt etter mine planer det her nei.
Inger hehe nei tomhendt går man ikke herfra nei.
Gleder meg til det raidet. Gliiiis.

My home is my Castle - by Kari sa...

For noen nyydelige bilder !!!
vakkert...

Klem,Kari

Linnemi sa...

Ja, det tenker jeg du gjør! :))