søndag 11. mars 2012

Å glede seg er halve moroa.

Det er alltid for mange planer som blir lagt for hagen i løpet av vinteren her. Alt for mange! I år er det ikke bedre, hehe straks verre, men så skal da altså poden konfirmeres 5 Mai så jeg  har  litt å gjøre og føre føre den tid.
I går var det psykopatvær her. Sludd horisontal,vertikalt, snø i alle retninger, hagl, vind, styrregn og dusk regn. Samt vind og sol.
Rart man blir smålig forvirret?

Dette er en av  årets innkjøpsplaner siden jeg effektivt glemte av denne  ute  i hagen høsten 2008.
 Gloriosa superba. Må ha  plante til exotica haven.


 Ellers  lurker det mange sammenplantinger rundt om i hodet mitt for tiden. Full fest der inne igjen! hehe..Gleder meg til å flytte  planter igjen. Jeg tror jeg er en planteflytte junkie. Må ha ellers blir jeg grumphy så det synger etter hehe.
Jeg har definitivt  mer enn langt nok ( i min mening) til å komme på det sammenplantings nivået jeg var i gamlehagen. Det har vært så mye annet. Anleggelse av hage tar jo tid.
Under en av favoritt sammenplantingen i gamle haven.
Å ja jeg  har  mye  å glede  meg til. Sukk!Å glede seg er halve moroa.

3 kommentarer:

Vivi sa...

Her var jammen mange flotte sammenplatninger. Her kan jeg virkelig hente mange tips!

Ønsker deg en fin søndag videre!

krepsemor sa...

Fantastisk flotte bilder som vanlig! Jeg nyter synet av dine flotte sammenplantinger, og suger til meg alt jeg kan :) Men akk, jeg har såååå mye å lære her! Jeg tenker også på den kommende konfirmasjonen, og er lykkelig for at de er sistemenn ut, mine to håpefulle! Og jeg har så lyst til å få opp drivhuset mitt også snart.....Utålmodig, og med altfor mange jern i ilden!
Ha en fin søndag!

Shabbylishious sa...

Konfirmasjon her også i år og vi skal ha det hjemme. Så jeg har helv.. mye å gjøre for å si det mildt.
Takk så glad jeg inspirerer. That what it's all about.:)