Film fra hagen 30 April

Jeg lovte høyt og tydelig blogginnlegg i dag på facebook. Det må man jo holde.
Jeg har gjør en ny vri nå. Jeg har ikke sett andre enn Claus Dahlby filme hagen sin, rimelig skummelt i grunn. Men dere kjenner jo meg da, hopper rett i det. Hihi.

Jeg har tatt opp to filmer i dag jeg må gjøre en i morgen også, fordi det jeg har gjort i dag er rimelig  ehm voldsom vrooming. Sinnsykt mye er gjort. Hovedhagen ser nå strøken ut. Jeg verker i kroppen nå og er veldig sliten. Jeg er dog meget fornøyd.

Dette er hagevandring rundt i hele hagen min, ikke noe bloggifisering for fem flate øret. The ugly truth. Jeg synes dette var veldig morsomt å gjøre.Så utrolig givende i forhold til å sitte å skrible.

I film en sier jeg feil navn på en clematis the er  selvsagt macropetala jeg mener ikke marcropyhlla.Ingen Clematis heter det tror jeg.

I film to viser jeg Hvit fredløas, det er da altså hvit versjon av brennende kjærlighet for å være litt  mere nøyaktig. Without further due. Her er en hagevandring på Haugvang 30 April 2012.

Del 1


Del 2



VROOOOOOM! ;)

Kommentarer

krepsemor sa…
Wow! Nå ble jeg kjempeimponert her! Du har jo gjort en storjobb i hagen som det står respekt av! Flinka ;)
Hagen din ser veldig spennende ut. Vet ikke hvorfor, men jeg hadde inbildt meg at du hadde flat tomt, men den er jo slett ikke flat! Jeg gleder meg til fortsettelsen, når alt begynner virkelig å vokse!
Og masse lykke til i konfirmasjonen!
NinaG sa…
Veldig artig å se film fra hagen din! Gleder meg til å se mer utover sommeren!
Nina
Anonym sa…
Kjempegreier med film! Og veldig moro å få bli med på rundtur i Hagen. Gleder meg til å se alle de flotte samplantingene utover sommeren. Lykke til med konfirmasjonen. Dere er kjempeflinke.

Mvh UnaCita
Caroline sa…
Genialt Line Cathrin!!!
Dette var en kjempespennende rundtur i hagen din:)
Fikk beskjed av mannen om å skru ned volumet på pc`en,hadde det visst litt høyt,skulle jo få med meg alt du sa;)
Håper dere får en fin konfirmasjon!
Ha en super uke:)
Klem Caroline
Tove sa…
Knall! Tusen takk for en flott hagevandring :-)
Lykke til på lørdag og jeg krysser fingrene for oppholdsvær. klemz
Currahee sa…
D hær va råstilig!
Bloggen din e bare kjæmpeinspirerend og lærerik :)
Glæde mæ t neste rundtur!
Fossestua sa…
Tusen takk for omvisninga! Utrulig innholdsrik hage du har! Håp du har tenkt å lag en oppfølger-film litt seinere utpå? Koselig å ha en stemme å knytt te bloggen din også :)
Joan sa…
Kjempeartig å se! :-)