lørdag 13. september 2008

Frustrert og nedsylta

Blargh! Våkna opp sylte forkjøla i morges. Eller dvs jeg våknet opp opplagt men det har sneket seg innpå meg i noen timer her nå. Sitter å prøver å finne ut flere tng med bloggen men det ser ut som jeg er like tett i topplokket som hodet.

Jeg klarer ikke skjønne hvordan jeg endrer farve på smiliene i ropeboksen. En fugl hvisket at det gjorde man på cbox siden, nuvel jeg ser det ikke.

Så forsøker jeg å få inn en teller. Fant en plass via Aud på Dals blogg. Men i hvilken gadget skal så den ligge? Skal være link på siden til nettplassen også. Men det har jeg jo ikke lyst til å ha liggende blandt mine lenker.

Så spekulerer jeg på hvordan jeg får til å katalogisere lenkene. Ser ikke noen løsning på gadget boksen til lenkene der heller. sukk.

Og så til slutt synes jeg bloggen min er for smal. Alt er jo på midten. Jeg vil ha tittel overskriften med bildet i hele bredden på bloggen og jeg vil også ha innleggene litt bredere.

Ikke får jeg til å svare på kommentarene på bloggen min heller. Men i andres får jeg det til . Fullstendig ubegripelig.

Huff.

Nå tror jeg at jeg skal ta en varm kopp kaffe og så krype sammen på sofaen under et pledd og krysse fingrene for at jeg våkner opp litt friskere. og litt mindre forvirra.

6 kommentarer:

Anne - Moseplassen sa...

heisann, her var det mye bekymringer!
Kjempeklem tenkerjeg er på plass!

Bredden kan du fikse, men da må du inn i html koden, jeg har ikke prøvd meg på hvordan det blir med den malen din, men det er mulig.

Att du ikke får til å kommentere er jo bare rart.. prøv på nytt, kansje det bare var hikke.

Teller, finnes masse ulike, og de har statistikk med på kjøpet. http://www.sitemeter.com er min favoritt for statistikk sammen med google analytics. (som ikke har teller tror jeg) men du kan også bruke http://www.statcounter.com/ den er ganske vanlig, så har du http://susnet.se/ som kan gi deg teller med enda mer innformasjon.
- legges inn som gadget under html/javaScript.

katologisere lenkene? lag flere lister, det er det greieste. Du kan legge inn så mange lister du bare vil.

klemmer anne

Miamaria sa...

God bedring!

Anonym sa...

Gratulerer med hageblogg!
jeg driver og kjenner på en begynnende forkjølelse - det er vel tida på året. Hagen klarer seg uten meg mens jeg hoster. ;)

Anonym sa...

Prøver på en kommentar her. Muligens det bare var hikke som du sier Anne.
HTML koden til hele bloggen høres veldig skummelt ut. Jeg skal se på alle linken du ga meg takk for dem. Og takk for klemmen=))

Forkjølelse er no dritt ja. Har prøvd å sove men alt jeg endte om med var å lese i boken min. tsk tsk.

Charlotte sa...

God bedring, Snuppelure!! HTML er noe dritt synes jeg, skjønner ikke bæret av det lengre. En gang, kunne jeg litt da. Men nå er jeg gammel og har vondt i hoftene.. så det, så.

Pusepilde sa...

Hmm, jeg måtte sjekke hvor de der smileyene kunne endres. Når du har logget inn på cbox har du et valg på nestøverste menylinje som heter options, der finner du et valg for smileys. Over lista med smileys har du en rullegardinmeny hvor du kan gi smileyene en litt mer sunn farge i fjeset. Husk å lagre dine valg.
Ellers kan du bytte smlieyene ut med dem du måtte finne ute på nettet. Kopier bildeadressen, fex http://www.smilieportal.de/smilies/lieb/49.gif og lag din egen kortkode på den, fex :W. Da skal den nye smileyen komme frem.

God bedring!