lørdag 8. november 2008

Vær alltid beredt!

Nå har jeg bestemt meg. Jeg har gått i ukesvis livredd for plantene mine. Så lenge vi enda ikke vet hvor vi flytter er det ekkelt med haven synes jeg. Jeg er redd for å miste plantene mine.Så nå er ullstrømpebuksa,havefleecebuksa,ullundertrøye og fleecejakke på.
Vær alltid beredt sa Severin suveren til syvende og sist.
Ikke at jeg har så mye å frykte uti den her lille jordlappen min da men hihi. Det er 6,4 grader men temmelig heftig sønnavind så det må på lue ja.

Megleren min ringte i går og lurte på om jeg ikke bare kunne kjøpe plantene på nytt.
Jeg kjente jeg ble rasende sint. Hva f.. Slik føltes det et øyeblikk det. Dumme dumme.. Skjønner ingeting ikke sant. Men jeg sa ingenting.
Nuvel. det er jo meg som ER rar da. Skjønner godt jeg at han måtte spørre. Så jeg pustet dypt inn og telte til 20 himla fort og fortalte at dette var planter jeg har fått fra venner landet rundt. Og at bror parten er ikke å få kjøpt engang og at noe av det også er sjeldenheter.

Og drivhuset er en kjærlighetsgave så det er også uaktuelt.

Stakkars megler har vel aldri vært borti mere skrullete selger.

Nå er kaffen min ferdig. En halvtime surfing på nettet så bærs de ut!


brrr...

Lite tillegg her. Rota meg inn på Flickr igjen. Jeg har ikke vært så aktiv der. Fant ut jeg skulle sjekke hvordan det sto til med hvor mange bilder jeg nå har hatt på Explore. Explore er på en måte førstesiden i en avis. Bare at dette da blir en gedigen avis som ekstremt mange mennesker ser.
Første gang jeg fikk et bilde inn på explore var jeg sktremt stolt. Jo er jo ikke det noe mindre nå da.
selv om aktiviteten min der inne har vært temmelig laber så fant jeg ut at flere av bildene jeg har postet i det siste har havnet på Explore. Kult.
Jeg synes derimot at disse postenrene man kan lage på Flickr scout ( plassen der du sjekker om du er på explore) er skikkelig kule. Mine blir i allefall veldig farvesprakende. Det er kult i disse mørke tider.
Så her en stor dose farver til å vekke dere opp. =))

My creation

4 kommentarer:

RandiF sa...

Hvordan i all verden skal du få med deg drivhuset da????

PS! Og det er ikke bare du som er rar, altså. Hadde gjort akkurat det samme.....fniiis

Line Cathrin sa...

Kjenner noen som kan det å flytte hus Randi. Han har selv flytte hytta si fra Trøndelag en plass til Storlien i Sverige og den er trust me!! Mange ganger større enn drivhset.

takk og lov. Bra det er flere som meg. fniiis.

Røsslyng sa...

Jeg hadde jommen meg tatt med meg mange av plantene jeg også, så jeg skjønner deg godt.
Planter er ikke bare planter alltid ;), noen er souvenirer, noen fått av venner og bekjente, noen har gjerne vært vanskelig å så og andre igjen er vi bare veldig glad i selv om de hverken er sjeldne eller spesielt vakre i andres øyne.
La bare megleren tro du er skrullete og grav opp planter med verdens beste samvittighet.
Lykke til med flyttingen av drømmedrivhuset!

Line Cathrin sa...

greit å være skrulle sammen med flere skruller lol!