mandag 25. mai 2009

Man skal ikke skue "hunden" på hårene

Hybelkaninen på fire ben er en rå rakker.
I stedet for å spørre om hva det er han har gjort er det mere på sin plass å spørre hva er det han ikke har gjort.
Sofaen får juling, bordene er snarvei fra en sofa til en annen. Gemalen stakker må passe på både tær og anna utstyr når han slapper av i sofen ( jo han har klær på lol! ) Tok med hybelkaninen ut en tur i dag. Gikk så fint. Det var tryggest å sitte mors ben mens han kikket seg rundt.
Akk så lenge det varte. Neste luftetur, vrooom! Før mor ante lunta var han INNI hekken! =O
Men da ble'n pinglete gitt. Mjau mjau eller rettere sagt slik det faktisk hørtes ut: piiiiiip piiiiiip. Mor etter, prøve å få ut hybelkaninen som er i samma farge som både jord og grenene i hekken. svoosj så var hybelkaninen søkk vekk. Inn å rope på forsterkninger, hele familien og Murregutten ut for å lete. Takke katta for at vi har han, Murre altså. Han snuste opp hybelkaninen tre meter bortenfor der vi trodde han var.
Da stakk han tilbake til utgangspunktet, den store katta er jo fali jo. =O
Mor etter HAH! har deg tenkte hun. Men akk der kom den store "farlige" katta igjen. Aj aj nå blir jeg sååå redd altså, svoosj ut av mors hender og inn i hekken igjen.

Hyyyl! Ropet kommer fra mor. Hybelkaninen skjønner ikke no. Far kommer springende, Murregutten kikker rart og gutteslasken på 11 kikker opp "Skjer'a mamma?"
Hybelkaninen tok rennefart inni handa mi. Pytt sier far. Planter liker blodmel har det noe å si hvor blodet kommer fra da.

høh!

Så etter mye om og men sitter far her med bena nesten sammenklemt. Poden på 11 er lykkelig han har jo fått en kompanjong i fanteri må vite. Murregutten er ute på vidvanke fornærmet over at det er kommet en hybelkanin i hus. Mor sitter med bandasjert hånd mens hybelkaninen på fire ben raser rundt i stua og bærer mellomnavnet "vrooom" men rette.

Man skal IKKE skue "hunden på hårene.

12 kommentarer:

Miamaria sa...

He he he, men veldig søt da! :)

Alt godt sa...

Heilt nydeleg! Her i huset må eg stadig forklare kvifor vi ikkje kan ha katt, veldig vrangt styre i borettslaget her...

Margrethe sa...

Hehe, ja de kan være en utfordring når de er små, men den perioden er så alt for kort. Når det er over er det over... Ta masse bilder av han, de vokser veldig fort :)

Hilsen Margrethe

TurboLotte sa...

Ha ha!! Ser det for meg. Så skjønn da. Kattunger er noe stress, med gud så sjarmerende. :-)

GundaM sa...

Hihi, herlig innlegg. Flink til å skrive med futt og fart du;)

og aj, den pusen hadde gått i ett på tomta her med all drivveden. den ahr den rette patina;)

HIhi

Line Cathrin sa...

hehe Gunda da er den en gerilja katt jeg har jeg da. Både når det gjelder kamuflasje og angrepstaktikk. Nå er han på pc bordet. Snakk om kaos.=o

Laila sa...

Festlig fortalt og en utrolig søt kattunge.
Ha en fin morgendag.
Ps utlodning hos meg

vig sa...

Så flott han er. Virker som han kommer til å leve opp til mellomnavnet sitt.

Anonym sa...

Hei line...Så søt ei katt,kos går det med hagen?Går meg en tur en dag,men først skal jeg en tur til spania...gubben overrasket med ei uke da han fikk igjen på skatten.....skal bli godt med varme....dritt vær i dag da....ha ei fin pinse....Hilsen Sissel(du skjønne kæm æ e)

Randi sa...

Hihihihi...herlig historie...men for en tøffing og så søt!!
Fikk lyst på en kattunge jeg også. Men vi har to store...så for kattungen sin del så venter vi til vi har bare 1 igjen.

Ninni sa...

Alle rampestreker tilgis nok med en gang når man har en slik kosestund som på det siste bildet!

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖