søndag 3. mai 2009

Oppdatering fra ragnarokk

Hallois!
Jadda fremdeles levende, dog antar jeg at jeg begynner å se rimelig klorotisk ut. gemalen spør stadig om jeg har slått rot ute i haven.

Jeg har egentlig svært mye å oppdatere. Jeg bør bli litt flikere til å oppdatere oftere her inne. Men søttan jeg har jo ikke tid til å sitte på pc'n jo. Når jeg først ramler inn står jeg nesten ikke på bena og siger sammen i sofaen som en potetsekk.

Først. Den hvite haven er jo i grunn ferdig anlagt. Det er dog mange tomme jordflekker der. Et av bedene der inne har jeg rotslått en del roser og busker som jeg slett ikke har fått laget plass til enda. Sådansen må det bare være.

Tuntrebedet er "ferdig" og bedet som blir liggende inntil lysthuset på høyre side er under opparbeidelse. Det tar tid dog, hvis det ikke er skvallerkål jeg kjemper mot så er det meget hardt pakka gårdsplass som må krangles opp.

Tenker jeg slenger inn et lass bilder så får dere se litt av kaoset hvertfall. For her er det fremdeles ragnarokk.

Tuntrebedet ligger selvsagt rett foran inngangspartiet.Noen dager siden tatt i den hvite haven.

Vannpostbedet. Vannposten kommer rett under stigen der, derfor heter bedet vannpostbedet.
På armeringveggene står Balldronningen og tre forskjellige Clematiser.Så tilslutt bilder fra i dag. Ikke av haven men bilder av hvordan en tilhenger stappfull av planter ser ut. Vi har vært i vika og henta igjen i dag. Jeg er nesten halveis i oppgravingene mine der ute nå.

Hehe! =D

Tilslutt et bilde av en tobent og en firbent slask. Begge to har spist flaggstangfrø i vinter så det holder. =o


9 kommentarer:

Røsslyng sa...

Skal si du har stått på og fått unna ting. Slit deg ikke helt ut, Rom ble heller ikke bygget på en dag ;)
Lykke til videre i kampen mot ugress og med opparbeidingen av hagen, det blir nok knallbra til slutt!

Line Cathrin sa...

Nåee.. Det er det som vi liker med plantene som er problemet mitt her. De vokser noe jævli fort på denne tiden av året. riddersporene var allerede blitt over 30 cm høye så det var bare å ta med seg alle det i dag. Ingen pardon der hverken for dem eller meg. Jeg har grusomt mye å gjøre, jeg liker det selv om jeg får dager som jeg faktisk er utslitt både på den ene og andr emåten innimellom. Men sånn må det bare være. Dette er jo ingen enkel operasjon.

RandiF sa...

Våren er jo utrolig hektisk som det er selv uten den store flytte- og anleggsjobben du har nå. Håper du overlever uten skader.....

Tove sa...

Utrolig flott. Du er dyktig. Det der blir knallbra! Flaggstangfrø, hehe.

Sigrid sa...

Puh! For et tempo! Men flott blir det :-)
Ikke driv deg så hardt at du går lei, da.

Charlotte sa...

Oj skal si du har jobbet her ja!!
Stilig med tunbeddet!

Så fine, både pus og prins.

Gamleheksa sa...

Du verden som du jobber. Det blir morsomt å følge dette framover ;)

Ha ei strålende hagehelg.

Landliv sa...

Her skjer det virkelig ting!! Du kommer til å få en drømmehage! Her har jeg fått gravemaskinfører til å grave det som skal bli en hagegang, så tenker jeg meg grønnsaker/sommerblomster på begge sider og bueganger med humle og klesmatis (får nok ikke til rosebuegang her i dette klimaet), så skal stien ende opp i en sirkel der det står et prydepletre og det skal være opphøyd bed i halvsirkel rundt prydepletreet. Har planene klare som du skjønner så jeg håper det blir som jeg drømmer om!!

GundaM sa...

Hei der og takk for sist;) trivelig treffe dama bak bloggen ;) Fikk du kjøpt deg noe forresten, ejg måtte jo stikke...stressa slik med cont blogen vet du og Assa kjøpte musa mi...Hihi