torsdag 21. mai 2009

Skrivetørke?

Forrige uke var jeg på Frøya og holdt foredrag. Var virkelig kjempekos å møte igjen Heidi S og se haven hennes live. Alle de skjønne auriklene hun hadde da, sikle sikle. Vi skravla om mangt å mye. Noe hun sa fikk meg til å tenke. At det kan gå veldig lang tid mellom skrivinga mi. Hvor er det blitt av skravlinga mi, den er jo ikke borte i grunn den bare går i rykk og napp. Noe skyldes jo vrooming i haven eller i huset, eller så er jeg fullstendig vegetert etter all vroominga og sliter sofaen.
Før skrev jeg et daglig innlegg, noen dager opptil flere, hvordan hadde jeg tid til det der??? Det er jo så innmari koselig å skrive her inne, så mange besøk, ikke så mange som legger igjen en kommentar men jeg setter virkelig pris på de som kommer.
Jeg er stadig innom blogger i hytt og pine. Det blir ikke så mange kommentarer. Er jo så innmari mye å lese, går litt tid mellom hvert besøk men jeg stor koser meg hver gang jeg ser koselige ord, både hverdagsgleder, grønne gleder og vakre bilder. Til å bli inspirert av.
Jeg har hatt så innmari mye å gjøre også. Den siste uka har jeg sprunget som ei "lørvdukke" så i dag har jeg for det emste vegetert. Småttiser fra flyttinga på mandag begynte jeg å potte opp, men ispirasjonen var heller laber. Endte med å stusse litt roser og busker og selvfølgelig slenge noen flere planter i jorda.
I kveld mens jeg tok en blå fikk jeg for meg å telle ALLE plantene i den hvite haven, lurte på hvo mange jeg hadde satt ned. Jeg telte og telte og telte. Med smått og stort, altså ikke antall arter så endte jeg på 402 planter. =o
De er både gravd opp, lagt på hengeren, tatt av hengeren, vannet frenetisk delvis pottet opp,så plantet og gjerne også flyttet en par ganger, det er mange vendinger det, tror ikke jeg gidder å telle de. =o Så du skjønner kanskje hvorfor det er litt lenge mellom besøkene mine, med all mobbinga i fjor,salget, pakkinga,flyttinga av hus, jul,ja idet hele tatt alt som skjedde før jeg begynte med vroom flytting av haven så er jeg temmelig matt. Det er liksom så mye hodet fikser å ta i mot. Men vit dette, jeg setter pris på hvert bidige besøk her inne og gleder meg stort til hver gang jeg logger inn, blir så glad hver gang noen har lagt igjen noen ord eller at jeg ser jeg har hatt besøk. For det skal dere ha, dere er veldig trofaste til skrivinga og skravlinga mi. Er så glad for det. Fine lyspunkt i en stressa hverdag. Awarder har jeg også fått som jeg slett ikke har hatt ork til å se etter. Ble så glad for de også. Tusen tusen takk.

Forrige innlegg med litt klagemur over eledighete med skvallerkålen og dens venner. Men i bunn og grunn er jeg så takknemlig for alt jeg har og har fått. Snille barn, velopdragne barn, en gemal som er snillere enn dagen lang, for å ikke snakke om hvor dyktig han er til å passe på meg, fortelle meg hvor grensene mine går når jeg slett ikke ser det selv.
Og så all støtten og inspirasjonen på hagegal opp igjennom årene. Alt dette har endt opp i at jeg vet hva jeg kan og deler det med andre gjennom foredragene mine. Når jeg fant hagegal var jeg liksom ingenting, bare ei jente med arvede grønne fingre som knapt viste hvor stor verden det finnes der ute både når det gjelder folk og planter.
Ja jeg er veldig takknemlig.

Dette innlegget begynte med hm.. hva skal jeg skrive nå? Har lyst til å skrive noe men vet ikke hva, og endte i noe som kan ligne gammeldags lineca stil.
Joda eg er her enda, skal prøve å bli litt flittigere med å skrive og oppdatere bloggen.
Nå er det temmelig sent her. Må finne senga her nå. Vi skal antagelig å se på et nytt familiemedlem i morgen. Både Murre og meg trenger litt selskap. Kryss fingrene, for blir det som jeg vil kommer en skjønnhet flyttende hit snart.
Om du er ppe og rangler som meg enda så håper jeg du hadde en fin stund når du leste dette. Og at dere som våkner i morra får en fin stund med morgenkaffen.
Stor klem! =)Nattkaffen er servert.

12 kommentarer:

Harryford sa...

Stor kleeeem til deg fra meg Line Cathrin! Det er ikke så ofte vi klemmes nå, men det kommer nok tider etter disse og! :-)

Våren er en travel tid for blomsterelskende! En må bare ut - gjøre noe - hele tiden - så langt tid og helse rekker! Det blir ikke krefter/ork/tid til blogging, får vente til høsten!
Hos meg et det bare jobb for tiden, mitt liv er bare hopp og sprett, av og på, full stopp, bunn gass - skjønner! Alltid - eller!!!

Ang kommentarer så er det stort dette "bloggeland", mye større en "reservatet" - men bloggere kommer og går - og noen av oss består!

Ps. Line Cathrin har alltid vært tusen ganger mer en "ingen ting" - og vil alltid være det! Ha en strålende fin dag ute i det grønne!

Ps 2. Kaffen var kald, jeg tok i steden en kopp te denne tidlige morgenstund!:-)

Trine sa...

For en gangs skyld er jeg også oppe med fuglene ;-) Har vinket gubben avgårde på MC til Tyskland og skal nyte helgen som "gressenke".
Godt å se at du er i farta fortsatt og at du har det bra :-) Våren er travel for de fleste av oss og kanskje litt ekstra travel for de av oss som har skiftet rede i løpet av vinteren. Godt å falle til ro og nyte tilværelsen i nytt hus og ny hage. Tipper du er tilbake for fullt med bloggingen, bare ting faller litt mer på plass og du finner roen :-)

vig sa...

Jeg er fremdeles oppe jeg også. Skal finne kassa snart. Skrivetørke har vel de fleste opplevd mer eller mindre. Skriv når du har lyst og krefter til det. Det er sånn det skal være.

Regner med å komme innom deg iløpet av de nærmeste ukene. Blir spennende å se den nye hagen. Heidi K. og jeg har snakkest om å ta oss en handletur til Stjørdalen ganske snart. Kanskje du vil være med?

Ninni sa...

Så koselig lesing dette var til morgenkaffen. Fant også en koselig kommentar fra deg i bloggen min, takk for den :)

Jeg følger med bloggen din, er spent på bilder og oppdateringer fra den nye haven din. Den prosessen du er i nå, med tusen idéer boblende i hodet og et hav av hage å boltre seg, den er ubeskrivelig herlig. Jeg leste om den blå stien, den høres spennende ut!

Bildene dine har alltid vært noe for seg, du er helt rå bak kameraet. Gleder meg til flere!

Nå som det er vår og nesten sommer, har vi alle mer eller mindre anfall av bloggtørke. Men når det regner dukker det gjerne opp innlegg!

Jeg er mer type morgenfugl, var ute og dusjet rosene med grønnsåpe og rødsprit før kl 08. Det ser ikke ut som min ukentlige dusjing har så mye for seg, men så har det også regnet med jevne mellomrom i det siste. Og nå ser det forsyne meg ut til at det mørkner til igjen. Ja ja, det været!

Ha en flott fridag Lineca!

GundaM sa...

Hei der, da er oigså jeg igang ;) Mai er så utrolig travel, oppgaver i hist og pine....Og alt en har lyst til å gjøre egentlig bare må vente...Vel, fri idag og håper været blir vakkert!!!!

Blir spennende se inn til deg når dammene er på plass, du så herlig en hage du må ha;)

Klem fra ei li lengre nord;) Kos dæ

Anonym sa...

Hei:)
Takk for så fine ord hos meg, de varmer:))
Inne hos deg har jeg ikke vært før,kjempepmoro at du la igjen et lite spor hos meg så jeg fikk tittet litt hos deg, du skriver så fint og koselig:))) og så mange flott bilder... gleder meg til å se bilder i fra hagen din, høres spennende ut!
Ha en fin dag videre:)
Klem

Line Cathrin sa...

Takk for de fine kommentarene.
John det kommer klemmetider ja, slik er livet uungåelig. Vi at jeg leser men ikke alltid ytrer meg. Tankene er stadig innom deg åkke som. Du er en god venn.

Vigis ja det vil jeg gjerne, jeg har noen bøker Heidi må få igjen også. Ta med dere stor lommebok da Hammer er livsfarlig for tiden.

Ninni heldig du som er morgefugl jeg er håpløs til å sove lenge utpå. Ta på deg latexhansker og klem lusa. =)

Trine gressenke helger er alltid gode uansett hvor glad man er i gubben sin. Er no med det der. Venter spent på flere bilder fra deg og. Nyssgjerrig på hvordan den tomta de ser ut.

Skrivetørka mi har vart veldig lenge. Mye av det skyldes personlig hets som jeg er blitt utsatt for på nettet. Vet ikke hvorfor , jeg har ikke gjort personene noe hvertfall. trist at noen ikke har større gleder enn å rakke ned på andre for filleting. Men det påvirker jo noe, gleden over å skrive blir litt redusert, men jeg har nå bestemt meg for at det der skal da altså ikke ta knekken på skrive gleden min. Det er de som har problemer ikke jeg.

Klem til dere også. =))

Elsa sa...

Jeg er en av dine faste blogglesere selv jeg ikke alltid legger igjen en kommentar.
Følger spent med på hvordan det går både med hagen din.
Etter alt som skjedde før flytting skjønner jeg at vrooommen er litt oppbrukt.
Men det kommer tider etter disse, du må ta vare på deg selv så du ikke sliter deg helt ut. Hagen forsvinner ikke:-)

Stor klem!

Anonym sa...

[color=red]The Most Affordable XRUMER/BACKLINK SERVICE Online!
The EFFORTLESS and POWERFUL WAY TO BUILD MASSIVE # OF BACKLINKS
[color=black]
200,000 BLASTS of your URLs+ Anchor Tex, message, pictures (can be spinned) etc
$10 USD (shared with other clients like a carpool), or
$25/200k for exclusive!(you control EVERYTHING)
$50 Exclusive @ 500,000 blasts.
(Complete reports will be given to clients)

[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1540/arrowdownh.gif[/IMG]
For orders, questions or concerns? Email: [u]formless.void47 at gmail.com [/u]
Note:
1. For STRICT Whitehat sites, it is advised to create buffers to pass on linkjuice. i.e. social bookmarks, cloaked pages etc.
You can blast the site directly, but it entails risk.
Using buffers are 100% safe, speaking from experience.
2. Xrumer is a very technical tool. Just describe to me what sorts of effects you want and well make it happen!
If you want to buy Xrumer?
>>>>> http://cloakedlink.com/chzgykebsd <<<<<<

[color=black]
-------
CLIENT 2 SAMPLE SPACE FILLED WITH URLs,Pics and Keywords
seo backlinks outsource seo india buy web seo tools search engine optimization tools seo industry Buy Link Building seo resources Xrumer Forum List Xrumer Hrefer2 seo expert london website promotion software seo engine seo magazine fort lauderdale seo purchase seo meta description seo toolbar done seo denver seo company seo ip seo lom do thuy dau seo sites internet seo tactics social bookmarking seo toronto seo consultant utah seo company seo questionnaire seo nz seo scotland seo company manchester Buy Blog Links seo company kolkata beanstalk seo seo company bangalore asp.net seo online seo consultants india pack one seo seo milton keynes seo score tool seo software organic seo company Buy A Link Here seo asheville seo agency london seo queensland hubspot seo dallas seo company seo bristol

-----
CLIENT 3 SAMPLE SPACE
[url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/yoga-height]yoga height[/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/yoga-height

[url=http://herpescures.co.cc/drugs/Female-Herpes-Picture-Herpes-Outbreak-Cures-For-Genital-Herpes.html]female herpes picture herpes outbreak cures for genital herpes[/url]

http://www.ripoffreport.com/alternative-health/global-life-enhancem/global-life-enhancements-her-9nn9b.htm

http://buyingayahuasca4.wetpaint.com/##How To Use Ayahuasca Growing Ayahuasca Get Ayahuasca Can Ayahuasca Buying Ayahuasca Buy Ayahuasca


-----
CLIENT 4 SAMPLE SPACE
[url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/height-increase-site]height increase site[/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/height-increase-site

[url=http://growyourdick.co.cc/penile/impotency]impotency[/url] http://growyourdick.co.cc/penile/impotency

http://weedvaporizer-volcanovaporizer.info/hookah/herbal/hunter/glass-cheap.html

http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=plasma-rental [url=http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=plasma-rental]plasma rental[/url]

teeth whitenimng florida teeth whitening La Tuque Mali opulence teeth whitening Cumbria [url=http://teethwhiteningstripsreviews.info/xr/teeth-whitening-surgery]teeth whitenimng florida teeth whitening La Tuque Mali opulence teeth whitening Cumbria[/url]

-----
CLIENT 5 SAMPLE SPACE
[url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheap Xrumer Service[/url]
[url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheapest Xrumer Service[/url]
[url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Best Xrumer Service[/url]
--------
http://buypleodinosaurrobots2.wetpaint.com/##Buy Pleo Dinosaur Robots Ugobe Pleo Dinosaur Pleo For Sale Pleo Interactive Dinosaur Pleo Reviews

http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/hdtv-tv [url=http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/hdtv-tv]hdtv tv[/url]

[url=http://stopacaiberryscams.info/cgi-bin/index.pl/freeze-dried-acai-berry]freeze dried acai berry[/url]

John Terry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
John Terry sa...


Found your blog. It is full of really good information. Thank you for sharing. If you ever need service on air conditioning repair please visit us at rheemteamcomfort.com. We would love it if you would have a look at some of our blogs and let us know your thoughts.

Blogger sa...

DreamHost is ultimately the best web-hosting provider with plans for all of your hosting requirements.