fredag 31. juli 2009

Takknemlig for det en har

Midt  på natta og  her sitter  jeg blid  og glad. Og noe trøtt selvsagt.

Jeg  har storkost meg  med ost og vin og en deilig film. Australia. Super film en av de beste sett på lenge. Men jeg  liker Nicole Kidman idet store  og hele. Dyktig skuespiller. Og ehm…. Helten var jo slett  ikke noe ueffen å se på heller da. ( gliser)

Australia er sannelig den rake motsetning til frodige Norge. Ja for selv om vi ikke er benådiget  med de tidligste vårene og  lengste sommerene så er vi utrolig  heldige.

Vi kan være misunnelig  på så mangt. Men jeg tror ikke at brorparten av  plantene mine som jeg er så glad i hadde overlevd Australia eller Provance eller andre  lignende  plasser for den del.

Tørt  og støvete. Ja selv vi synes  jo en skikkelig sommerfloing gjør seg  når det  har vært varmt ei stund. Etterpå har støvet forsvunnet,  plantene stritter igjen og man føler seg straks  mere opplagt.

Jeg tror ikke  produsentene av Australia hadde  ment at  jeg skulle begynne  å tenke i slike  baner, men er man hagegal så er man hagegal, og takknemlig for alle de  plantene  jeg  kan ha og har  i haven.

 

IMG_2361

 

Men nå er det natta altså.

Sov godt og for dere som stadig vekk er  oppe  å rangler stor kos dere. Ein skal ikkje sova bort sumarnatta…

Tudelu!5 kommentarer:

TurboLotte sa...

Ja vettu, det har jeg også tenkt på. Men det finnes da frodige og varme steder også... "kremt". Ja ja. Neida vi skal ikke klage. Så det så. Gøy film, så den selv for ikke så lenge siden.

Anonym sa...

Joda du har delvis rett.. for meg som kommer fra Tromsø, var det klimaet som gjorde at vi flyttet.. men.. jeg hadde ikke flyttet til Australia og heller ikke til Provence selv om lavendelen trives best på de plassene:o)) Sov godt:

Go natta klem

PS! er det en Blue Angel i bedet der???

Landliv sa...

Trengte at du skrev dette.. jeg har sturet litt fordi jeg synes alt regner bort og det er så kaldt. Og snart blir det høst. Vel, vel. Får tenke som deg!

Ninni sa...

Å ja, dette kan jeg underskrive på! Jeg må bare bli litt flinkere til å ha det med meg i bakhodet. Jeg har det med å synes at Norge er så altfor gjengrodd og overgrønt når jeg har vært i Spania el.l, men du verden som jeg hadde savnet frodigheten om jeg hadde bodd på slike 'ønskeplasser' i middelhavsmiljø. Skogsbedet mitt hadde omkommet tvert på slike plasser, men lavendelbedet ol hadde storkost seg :) Her hjemme kan jeg jo ha begge deler.

Vakker mose mellom de lekre trestubbene i bedet ditt :)

anne - moseplassen sa...

nå finnes det jo frodige deler av australia også da, men det blir aldri samme friske grønnheten som vi har her. Jeg har bodd i California, og når det omsider regnet etter ett halvår så danset jeg i regnet. Det blir helt andeledes, og jeg liker meg best med vår grønnhet ja :D