torsdag 17. september 2009

Løk bestilling

Paragraf#1
Når en ny skynisse tiltrer stillingen som overgartner er det lønnsomt å fate  hva stillingen innebærer. Oppretting av forrige overgartners feil står øverst  på agendaen.

Det regner stadig. Say no moore.

Har trøste bestilt løker  i dag. Akkurat  når jeg skal få de i jorda aner  jeg  ikke. Det regner jo jevt  og mye. Flere  planter venter på meg  i gamlehagen også. Men de er så store at det er håpløst  å få flyttet dem hvis jorda er vanntrykket  i tillegg.

Tilbake til bestillinga  ja. dsette burde  hjelpe litt  på nesten vårs blomstring.

 

ScreenShot006

 

Litt av hvert  her. Hadde jo ingenting  i vår. det var virkelig trasig. Eneste fargeklatten tidlig  på våren var Hestehov  og det  i mengder. Selvsamme  plante er utrydningstruet  i denne  hagen hehe.

Fikk masse Allium og  noe Krokus av  hagevenenr tidlig her i sommer. Dette samt alle snøklokkene jeg dro med meg fra gamlehagen burde begynne  å hjelpe litt. Det er jo store områder som mangler vårblomstring  men det  må bygges  opp over tid som alt annet.

neste uke skal jeg  på plantesalg. prioritetene på lista er vanlig Sedum telephinum. Vil ha den sammen med Allium karatviense nemlig. Så vil jeg  ha sommerfulg busk og sølvbusken. Deretter vet bare foglorna  hva som blir med  hjem ellers.

Tudelu!
10 kommentarer:

Villrose sa...

Regn jevnt og mye er ikke bra!

Løkbestilling hjelper utrolig..
(Narciss Jenny er søt!)

The Créme House sa...

Fugleburet var fra Plantasjen! Klem fra Gro!

Kaos sa...

Lykke til med løkplantingen. deilig å kunne tenke på våren, den aller finaste årstida spør du meg. Ha ei fin helg!

Røsslyng sa...

Løkkjøp hjelper mot det meste ;)
Jeg har forresten en rotet stikling av Buddleja 'Black Knight' jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av før vinteren, send meg en mail på fru.strert@yahoo.no om du er interessert

Go' helg!

Hanne sa...

Det er jo så kjekt med løk! Må innrømme at jeg ikke alltid har oversikt over hva jeg plantet hvor når våren kommer, og da er det så kjekt når de titter opp! :-)

Håper du får en fin helg! Her på sunnmøre er det faktisk meldt sol i morgen! Jippi!!!

Red Hobbitt sa...

God helg =)Nå har regnet kommet hit, er det du som har sendt det?

Bjørg 47 sa...

Løkbestilling hjelper på det meste, og man kan jo aldri få for mange løk !!!! En av mine favoritter er blitt Katherine Hodgins, hun legger jo raskt på seg også. Ellers synes jag de 'nøgne jomfruene' nå på høsten lyser opp, selv i regn !!!
Lykke til videre med ditt Paradis !!

anne - moseplassen sa...

gratulerer med nykjøpene og lykke til med planene, dukker vel opp noe på salg tenker jeg :D

Vi har heldigvis hatt flott vær i september, veier litt opp for de vanvittige mengdene vann vi fikk i juli og august. Håper sola snart skinner på dere også!

Landliv sa...

Vi bestilte masse i good tid fra Eurobulb, men de ble borte i posten og liggende på Sortland (!) i 2 uker... Nå er frosten kommet hit :sukk:

Frøya-Heidi sa...

Hei Lineca!

Lenge siden du har skrevet her nå. Håper alt er bra med deg og dine.

Det ligger en blogg award til deg i bloggen min :)