onsdag 10. mars 2010

Vår!

Det virker som at det finnes sjeler der ute i det norske land som trenger bevis på at våren er her.

I fjor hadde vi masse snø, i år var det andres tur. Jeg vet det kan drøye på tolmodigheten når snøen for lengst skulle vært borte.

her tiner det nå i slik fart at det er utrolig. Vi hadde før snøsmeltinga begynte nå maks 15-20 cm snø. Nå er det nesten ingenting igjen.

I fjor gravde vi klart til dam. Der har smeltevannet i den hvite hagen samlet seg  nå. Kjekt i grunn. Vi får en sneak peak på hvordan dammen blir når den er ferdig.=)

IMG_3646

Det er ikke særlig inbydende der ute nå, men noe gull er det jo å finne.

Bare det å se igjen musekirkegården er jo en stor glede på denne tiden av året.

IMG_3647

Sannelig fant jeg andre bevis på at våren er her også.

IMG_3650

IMG_3648

Håper disse  bildene muntrer deg  opp litt. Hvis det  ikke duger nok så her er  i alle fall en liten vitamin innsprøytning.=)

 

Tudelu!
6 kommentarer:

hajal. sa...

Virkelig godt å sjå bilder av snøfrie marker og plantar som livnar til. Her har vi framleis ein god del snø, men dette døgnet får han nok fart på seg med alt det regnet som kjem no.
Nyt dei fyrste spirane!

Linnemi sa...

Løfterikt.

Ninni sa...

Næh, tenk at det er så stor forskjell på snømengende. Så deilig å se spirer og bar mark :) Kjekt med fisk ferdig dam i løpet av vinteren, bare å legge på svøm ;) Jommen er den stor!

Hilde sa...

Ja,det var oppmuntrende :) Takk !

Mariann sa...

I år fikk dere vår først. Her ser vi ikke barmark enda, selv om det tine bra nå. Har nettopp vært ute og spadd fram en acer som var havnet under en diger snøhaug, var redd greinene skulle knekke nå som snøen synker sammen.
Så fin snøklokke.

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg