mandag 27. juni 2011

Noen nattebilder på tampen

Siden jeg plutselig er ferdig med  husvask og ryddings, en god del timer før jeg antok sitter jeg  her fullstendig i vakum og ante ikke hva jeg skulle ta meg til. Pling!!! Selvsagt flere bilder på hagebloggen. Huff ingen har blitt bortskjemt her inne  i år jaffal. Men nå håper jeg  det drøsser litt i alle fall. :))

Liker kombinasjonen med alliumen og Sedumen her. Såesielt tidlig , så er det stor  kontrast mellom Alliumens brede store blader mot Sedumens små. 

En kobinasjon som virkelig har skutt fart nå. Her for cirkum en måned siden. Skal vise bilder fra kobinasjonen i et  helt eget innlegg fordi det er så mange detaljer og kontraster på gang. :)


Den lille sorte pytten min er godt gjengrodd. Her også for en liten måned siden. Blir nok eget fra der også.


Dette er en schlager kombinasjon til tross for at den er litt brytende med regelen ikke delvis fliket bladverk sammen. Man må lære seg reglene  for  å kunne jukse og få det til. Årsaken til at det her går er at det er 3 forskjellige bladfarger. :) 


Klokka er hvalv to. Det tok meg noen timer  å få laget dette innlegget fordi jeg ble distrahert av så mange andre ideer samtidig. Jaja. Det er  på tide  å finne senga nå. Skal kjøre  helt til Rygge i morgen og  hente hjem de to største sladdosene til sommers.

Nite nite!

5 kommentarer:

Kari K. sa...

Liker den fredfulle nattestemningen. Hvilken plante er det som har de fine, gråmelerte bladene?

Shabbylishious sa...

Kari det er Artemisia ludoviciana 'Valerie Finnis':)

Kari sa...

Her var det masse fint å kikke på! Alltid gøy å oppdage nye blogger en ikke har vært innom før :)

Kari K. sa...

Tusen takk. Tror den ville ha vært fin i måneskinnssamlingen min.

K sa...

Det är faktiskt en vacker kombination, Sedum & Allium, Kand you komma ihåg Alliums namn?